Detingut un home per utilitzar un permís de conduir d’una altra persona

Detingut un home per utilitzar un permís de conduir d’una altra persona

L’home estava conduint un vehicle i un control de la Policia Local li va donar l’alt


Durant un control aleatori de la Policia Local al carrer Cauce, agents van donar l’alt fins i tot vehicle per a la comprovació de la seua documentació i la dels seus ocupants.

Els policies van demanar el permís de conduir al conductor i aquest els va mostrar un carnet la fotografia del qual no corresponia amb ell. Després de preguntar-li en diverses ocasions si realment era el titular del document, aquest va respondre que sí i, fins i tot, va arribar a mostrar una imatge al seu telèfon mòbil d’un DNI amb les mateixes dades.

L’arrestat mancava de permís de conduir en vigor per haver perdut tots els punts

Després de tornar a comprovar la documentació, els agents van confirmar “sense cap gènere de dubte” que no era la mateixa persona. Per això, va ser traslladat a dependències policials per a comprovar la seua identitat a través de la base de dades policial que finalment va confirmar les sospites dels policies.

Una vegada identificat, van comprovar que mancava de permís de conduir en vigor, a causa de la pèrdua de vigència per haver perdut tots els punts. Davant els fets, l’home, de 23 anys, va ser detingut per un presumpte delicte de falsedat de document públic. De la mateixa manera, es va comprovar que el vehicle que conduïa sí que estava al seu nom, per la qual cosa va ser traslladat al depòsit municipal.