Detingut un menor per agredir un altre i mostrar resistència als agents

Detingut un menor per agredir un altre i mostrar resistència als agents

La víctima va ser increpada per un grup de 50 joves i una dona el va refugiar al seu vehicle


El passat 18 de març una dotació de la Policia Local va ser avisada que dos menors es trobaven refugiats a l’interior d’un bar a la zona de Carrús perquè un grup d’unes 50 persones volien agredir-los.

Mentre dos patrulles es desplaçaven fins al lloc, una dona va parar una d’elles i li va indicar que tenia dins del seu cotxe un menor que estava fugint d’un grup de joves que volien agredir-lo i que l’havia resguardat per a evitar-ho.

Els agents van observar que el jove presentava lesions lleus, enrogiment en un dels ulls i una hemorràgia interna al nas. Aquest va contar als policies que uns joves volien agredir un dels seus amics i que ell va actuar com a mediador i, per això, l’havien colpejat.

De la mateixa manera, diversos testimonis van donar als agents informació sobre la descripció de l’autor dels fets, gràcies a la qual una de les patrulles va poder localitzar-lo. Una vegada els policies van donar l’alt a l’agressor, aquest va començar a fugir.

L’agressor va eixir fugint quan va ser localitzat i va arribar a abalançar-se sobre un dels policies

Després de perseguir-lo per diversos carrers i, fins i tot, saltar per damunt de diversos capós i obligar els vehicles a detindre’s per a no atropellar-lo, finalment va ser interceptat. El jove, en ser retingut, es va abalançar sobre un dels agents amb una actitud hostil i desafiadora, per la qual cosa, ambdós van acabar al sòl.

Una vegada retingut, van comprovar que era menor d’edat, per la qual cosa es va avisar als seus pares. D’altra banda, la víctima va ser traslladada al seu domicili i es va informar la seua mare dels passos a seguir.

A causa de l’ocorregut, el menor, de 14 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.