El dispositiu de control d’aforaments de la Policia Local se salda amb més de 24 infraccions i un detingut

El dispositiu de control d’aforaments de la Policia Local se salda amb més de 24 infraccions i un detingut

Un dels pubs es va desallotjar per a garantir la seguretat dels clients


La Policia Local d’Elx va posar en marxa un dispositiu de control d’aforament en locals d’oci i altres infraccions el passat cap de setmana. En aquesta operació van participar més d’una vintena d’agents de diverses unitats com la Territorial, Activitats, Canina i Sala d’Operacions.

En aquesta ocasió, es van comprovar set locals, dos restaurants i cinc pubs, on els policies es van distribuir en equips i van realitzar l’actuació de manera coordinada per a garantir l’efectivitat del control. En el primer dels restaurants, van observar diferents proves de consum de tabac, substancies estupefaents amb el permís del responsable del local i, a més, es van realitzar dos actes de confiscació per consum i possessió de drogues.

L’operatiu es va realitzar de manera simultània amb la finalitat d’evitar advertiments a la resta de locals

Quant als cinc pubs inspeccionats, tres d’aquests excedien l’aforament permés. En concret, un dels establiments tenia una capacitat per a 98 persones i es van comptabilitzar 216, cosa que va motivar el desallotjament del local. En un altre dels pubs es va confiscar una arma prohibida i es van realitzar huit actes per possessió de cocaïna, speed i èxtasi, i es va procedir a la detenció d’una persona per un delicte de tràfic de drogues. La sanció d’aquestes infraccions oscil·la entre els 601 i els 30.000 euros.