Elx es converteix en la seu provincial de l’IVASPE amb un curs d’escala bàsica de policies locals

Elx es converteix en la seu provincial de l’IVASPE amb un curs d’escala bàsica de policies locals

Durant els pròxims cinc mesos acollirà la formació teòrica i pràctica imprescindible perquè els policies locals de la Comunitat Valenciana puguen exercir on han aprovat l’oposició


L’alcalde d’Elx, Pablo Ruz, ha assistit a l’acte de presentació del Curs Bàsic dels Cossos de la Policia Local de la Comunitat Valenciana, organitzat per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) i la Policia Local d’Elx.

D’aquesta manera, el municipi il·licità es converteix en seu provincial de l’IVASPE durant els pròxims cinc mesos i acollirà la formació teòrica i pràctica imprescindible perquè els policies locals de la Comunitat puguen exercir on han aprovat l’oposició.

Aquest curs bàsic consisteix en 700 hores de formació i pràctica relacionada amb àrees com el Dret, Criminologia, Emergències, Seguretat Viària, Estrangeria o detecció de drogues, entre altres aspectes, per a la seua preparació en el dia a dia com a agents de la Policia Local. En aquest cas, són 232 policies participants de 48 municipis de tota la província d’Alacant.

Participen 232 agents de 48 municipis de tota la província d’Alacant

A la inauguració curs va assistir el Comissari Principal Cap de la Policia Local d’Elx, César Zaragoza; el secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, Javier Montero i la directora de l’IVASPE, Sol Durá.