Detingut un home per perseguir la seua exparella de la qual tenia una orde d’allunyament

Detingut un home per perseguir la seua exparella de la qual tenia una orde d’allunyament

Els agents van sentir els crits d’una dona que demanava auxili


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 54 anys per perseguir la seua exparella de la qual tenia una orde d’allunyament. Una patrulla que realitzava un control policial a la plaça Barcelona va sentir uns crits d’una dona que provenien del carrer Mario Pastor Sempere que demanava auxili.

Els agents van veure una dona que perseguia un home, que en veure la presència policial va fer mitja volta per a marxar-se per un altre carrer. Un dels policies es va muntar al vehicle patrulla per a dirigir-se al lloc per on havia fugit l’home.

L’arrestat va intentar evitar els agents amb un canvi de direcció per a passar desapercebut

L’agent el va trobar tranquil i després de donar-li l’alt, el sospitós va contar versions contradictòries. La patrulla va procedir a la seua identificació i a través de la base de dades policial van veure que constava una orde d’allunyament en vigor de 200 metres de la dona que perseguia.

Un altre grup de policies va estar amb la víctima que es trobava tremolosa, molt nerviosa i agitada. La dona va explicar que li seguia un home que no coneixia, però després es va adonar que era la seua exparella que després de trobar-se casualment en una botiga 24 hores havia començat a increpar-la i després perseguir-la.