Detingut un home per robar amb violència un mòbil

Detingut un home per robar amb violència un mòbil

Una de les patrulles policials va poder localitzar a l’autor dels fets gràcies a la descripció que va facilitar la víctima


El passat 10 d’abril un home va telefonar al 092 per a avisar que havia sigut agredit per una persona que a més li havia robat el telèfon mòbil. Immediatament una dotació de la Policia Local es va desplaçar al carrer Óscar Esplà, on van ocórrer els fets.

Els agents van preguntar les dades a l’home que va indicar que finalment havia recuperat el mòbil després de seguir el lladre i que a aquest li havia caigut de les mans. De la mateixa manera, va indicar la descripció als agents en la qual va destacar que l’autor del robatori es trobava sota els efectes de l’alcohol. A més, va contar com l’agressor li va arrabassar el telèfon mòbil després d’agafar-li del pit i causar-li lesions en un dit de la mà.

L’arrestat va haver de ser traslladat a l’hospital perquè es trobava sota els efectes de les drogues i l’alcohol

Minuts més tard, una de les patrulles policials que buscava l’home, el va localitzar prop de la zona i la víctima el va reconéixer. L’implicat es trobava amb un gran estat d’agitació, sense atendre les ordes dels agents i mostrava una actitud desafiadora.

A causa de tot l’ocorregut, l’home, de 26 anys, va ser detingut i traslladat a un centre de salut i més tard, per ordes mèdiques, a l’Hospital General ja que havia consumit drogues tòxiques a més d’alcohol. D’altra banda, la víctima va ser traslladada també a un centre de salut per les lesions ocasionades i posteriorment a dependències policials per a presentar la denúncia.