Detingut un home que circulava amb un patinet elèctric per atemptat a un agent

Detingut un home que circulava amb un patinet elèctric per atemptat a un agent

Els policies li van donar l’alt i, quan van sol·licitar-li la documentació, el sospitós va espentar un d’aquests abans de donar-se a la fugida


La Policia Local d’Elx ha detingut un home que circulava amb un patinet elèctric per atemptat a un agent. Una patrulla realitzava funcions de vigilàncies per la zona centre i van observar una persona que circulava per la vorera a bord d’un patinet elèctric a gran velocitat.

Els agents van procedir a donar-li l’alt a l’home que es trobava amb una actitud nerviosa i agitada. Quan van sol·licitar-li la documentació el sospitós va espentar un d’aquests i va fugir a la carrera sense el patinet i va deixar les pertinences al lloc.

El fugit portava tres bosses de plàstic amb cocaïna i èxtasi que va llançar abans de ser detingut

Els policies van eixir darrere d’ell i li van indicar en diverses ocasions que detinguera la marxa alhora que sol·licitaven suport per emissora a les patrulles de la zona. En el moment de la fugida, l’home va llançar al sòl tres bosses de plàstic que va arreplegar un agent mentre un altre va aconseguir detindre’l, alhora que aquest es resistia activament.

Quan els agents van comprovar el contingut de la borsa van trobar 12 embolcalls amb una substància polsosa de color blanc, que pesaven sis grams en total, i mitja pastilla de color blau, el detingut va confirmar que era cocaïna i èxtasi.

Donat l’esdevingut, els policies van acompanyar l’home a un centre de salut i va ser assistit pel metge perquè va començar a patir el que semblava un atac d’ansietat amb excessiva sudoració i hiperventilació. Finalment, el detingut va indicar que havia consumit alcohol, marihuana i cocaïna, per la qual cosa es va dictaminar el seu trasllat a l’Hospital General i va quedar ingressat en observació sota la custòdia policial. A més, se li va realitzar una acta per tinença de substàncies estupefaents.