Èxit de la jornada “Pickleball per a tots” amb més de 150 participants

Èxit de la jornada “Pickleball per a tots” amb més de 150 participants

La regidora de Discapacitat, María Bonmatí, ha destacat que l’objectiu és “crear un Elx on tots tinguem les mateixes oportunitats”.


La Regidoria de Discapacitat ha celebrat una jornada d’Esport Inclusiu “Pickleball per a tots” a la zona de Traspalau. Aquest esdeveniment seguirà a la vesprada de 17.00 a 19.30 hores a la mateixa ubicació.

Aquesta activitat està emmarcada dins del programa d’actuació del 2024 on s’estableixen una sèrie d’àrees de treball essencials per al desenvolupament adequat i complet de les persones amb discapacitat en àrees com ara la integració laboral, oci i esport, accessibilitat universal i sensibilització.

La regidora de l’àrea, María Bonmatí, ha assenyalat que “l’objectiu ha sigut donar a conéixer aquest esport dirigit a tots per a crear un espai de convivència on hem tingut més de 150 persones”. A més, ha destacat que “es tracta de crear un Elx on tots tinguem les mateixes oportunitats”.

En aquesta jornada s’ha donat a conéixer el Pickleball, esport de pales que combina elements del tenis, pàdel o bàdminton, que té el seu origen als EUA i que s’està estenent a diferents països per la seua facilitat a l’hora de la pràctica, així com del muntatge de la pista.

L’esdeveniment s’ha realitzat al passeig de Jaca de 10.00 a 13.00 hores i seguirà de 17.00 a 19.30 hores amb una activitat oberta a totes aquelles persones que vulguen gaudir de l’esport.