La novena edició “Elx Street Food Market” serà el cap de setmana del 3 al 5 de maig

La novena edició “Elx Street Food Market” serà el cap de setmana del 3 al 5 de maig

L’esdeveniment tindrà lloc al passeig de l’Estació i l’entrada és gratuïta


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Comerç, ha presentat la novena edició de “Elx Street Food Market” que tindrà lloc al passeig de l’Estació el cap de setmana del 3 al 5 de maig.

La regidora de l’àrea, Caridad Martínez, ha convidat els il·licitans a gaudir de la jornada i ha assenyalat que “tindrem una gran oferta gastronòmica al costat de diferents concerts tant per a adults com per a xiquets”.

Aquesta nova edició comptarà amb 15 food trucks amb menjar nacional i internacional, un mercat ambulant amb una vintena de llocs d’artesania i joieria i sis concerts durant tot el cap de setmana de grups com King, grup tribut de Queen; Beetle’s Kids, entre altres. A més, de gastronomia i música en directe, hi haurà contacontes, xous d’humor i pintacares per als xiquets entre altres activitats.

Comptarà amb 15 food trucks amb una àmplia oferta gastronòmica nacional i internacional al costat de sis concerts per a tota la família

Per part seua, l’organitzador de l’esdeveniment, Amadou Sow, ha destacat que “enguany esperem superar les 25.000 persones de pas i és un format consolidat que agrada molt i que a poc a poc hem ampliat per a donar-li novetats i dinamisme”.

L’horari d’obertura serà el divendres 3 de 18.30 a 00.00 hores, el dissabte 4 de 12.00 a 00.00 hores i el diumenge 5 de maig de 12.00 a 22.00 hores i l’entrada és gratuïta.