L’entorn de l’ermita de Sant Crispí comptarà amb 1.200 metres de zona verda

L’entorn de l’ermita de Sant Crispí comptarà amb 1.200 metres de zona verda

La reurbanització de la zona tindrà un cost de 173.000 euros i inclourà enllumenat led, arbratge o jocs infantils


L’Ajuntament d’Elx, a través de l’àrea de Serveis i Espais Públics, ha presentat un nou projecte que dotarà d’una nova zona verda al barri de Carrús, concretament a l’entorn de l’ermita de Sant Crispí, on a més es troben tres centres escolars.

El regidor de l’àrea, Claudio Guilabert, ha detallat que “s’instal·laran 1.200 metres quadrats de jardí, nou enllumenat led a la zona, es plantarà arbratge i es col·locaran zones de jocs infantils”.

El regidor de l’àrea, Claudio Guilabert, ha explicat que “es tracta d’una actuació per a donar vida a un espai que estava desaprofitat”

La reurbanització de l’entorn, es troba en la fase de licitació del projecte i tindrà un cost de 173.000 euros que l’Ajuntament té previst que assumisca l’IVACE ja que les obres s’han presentat a la convocatòria de subvencions de l’Institut Valencià.

“Es tracta d’una actuació que ve a donar vida a un espai públic que estava totalment desaprofitat i amb el qual continuem recuperant i desenvolupant més zones de trobada i oci per als il·licitans”, ha assenyalat Guilabert, que a més ha qualificat el projecte com una cosa “molt positiva per al municipi d’Elx i de gran importància en la vida diària dels veïns de Carrús”.