Amplien el termini d’inscripció per a participar en ‘Superxef Sénior’

Amplien el termini d’inscripció per a participar en ‘Superxef Sénior’

Els participants es poden apuntar al certamen fins al 17 de maig a l’OMAC i en sede.elche.es


La Junta de Govern Local ha aprovat l’ampliació del termini d’inscripció per a la VI edició del Concurs de Gastronomia per a Persones Majors ‘Superxef Sénior’. Aquest certamen està organitzat per la Regidoria d’Infància, Família i Majors i tindrà lloc del 28 al 30 de maig a l’Escola d’Hostaleria d’Elx.

Les inscripcions van començar el passat 17 d’abril i estaran actives fins al 17 de maig inclusivament a l’OMAC i en sede.elche.es. Els majors que s’animen a participar-hi hauran de tindre 60 anys o més, ser residents en alguna localitat del Baix Vinalopó i ser aficionats de la cuina, és a dir, no haver sigut professional en la matèria o seguir en actiu.

Els requisits són tindre 60 anys o més, residir en alguna localitat del Baix Vinalopó i ser aficionat a la cuina

La regidora de l’àrea, Aurora Rodil, ha animat els majors a participar i ha subratllat que “aquesta mena d’activitats fan que els protagonistes siguen les seues receptes, secrets culinaris, el seu bon fer i, sobretot, ells”.

El jurat estarà compost per Susi Díaz i Chema García de la Finca, Noelia Pascual de Cachito, José Galera d’Antojito, Fran Castell de la pastisseria Castell, Carmen Canals de La Latería, Odón Martínez d’El Granaino i Adrián Aliaga de Martino que triaran entre tots els participants, els sis arribaran a la final.

Els tres millors plats obtindran diversos premis. El primer rebrà un val per un menjar per a dos persones al Restaurant El Granaino, una caixa obsequi de confiteria Castell i productes d’alta qualitat de Dialprix; el segon, un menjar per a dos al restaurant Cachito i productes d’alta qualitat de Dialprix; i el tercer podrà gaudir d’un menú tradició per a dos persones al restaurant Martino i productes d’alta qualitat de Dialprix.