Detingut per colpejar el seu germà amb una botella de cristall al cap

Detingut per colpejar el seu germà amb una botella de cristall al cap

Els fets van ocórrer arran d’una discussió per assumptes familiars durant una celebració


El passat 26 de maig, una dotació de la Policia Local va rebre un avís que un home, que es trobava al carrer amb una important bretxa al cap, requeria assistència sanitària.

Ràpidament una patrulla va acudir al lloc, on va trobar a l’home que estava sagnant abundantment per la part superior del cap mentres la unitat sanitària li atenia en la via pública. Més tard va haver de ser traslladat a l’Hospital General d’Elx.

La víctima va haver de ser traslladada a l’Hospital General i va necessitar huit punts de sutura

Els agents es van entrevistar amb l’afectat, que va relatar que es trobava en un menjar familiar i que es va posar a discutir amb un els seus germans per assumptes familiars i que en un moment donat, este li va donar un fort colp al cap amb una botella de cava, la qual cosa li va provocar una important ferida.

A més, els policies van parlar amb el presumpte agressor, que va reconéixer haver agredit el seu germà amb la botella, però va assegurar que va ser per a defendre’s ja que el seu familiar li havia pegat punyades per l’esquena, cosa que els agents no van poder comprovar en negar-se a ser assistit sanitàriament.

Des de l’Hospital General es va informar que la víctima va rebre huit punts de sutura per la lesió al cap i l’home, de 56 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.