Detingut per robar amb violència una renyonera amb 2.700 euros

Detingut per robar amb violència una renyonera amb 2.700 euros

L’agressor es va adonar que la víctima portava una gran quantitat de diners en efectiu damunt


Un home de 33 anys va ser detingut dimarts passat per robar amb violència una renyonera amb 2.700 euros en efectiu. Tot va ocórrer sobre les 22.00 hores quan diversos testimonis van retindre l’agressor que havia comés el robatori amb violència.

Una patrulla de la Policia Local es va dirigir fins a la zona i es va entrevistar amb la víctima i una altra dotació va fer el mateix amb els testimonis que es trobaven encara amb l’autor dels fets.

 

Dos testimonis dels fets van eixir corrent darrere d’ell i van aconseguir retindre’l i recuperar els diners

Segons va contar,la víctima estava en un bar pròxim parlant amb una altra persona i va oferir-li diners quan l’agressor es va adonar de l’elevada quantitat d’efectiu que portava damunt. Minuts més tard, quan es va anar de l’establiment i es va dirigir a una porta d’un garatge pròxima a orinar, amb la renyonera al coll, va ser quan se li va acostar per l’esquena i de forma molt violenta li va donar una forta estirada i li va trencar la corretja de la renyonera.

Diverses persones van ser testimonis dels fets i van indicar que havien escoltat la víctima cridar demanant auxili; fins i tot, alguns d’ells van córrer darrere de l’home quan va començar a fugir i van poder atrapar-lo i recuperar la cartera, que li va ser retornada al seu amo.

De la mateixa manera, els agents van parlar amb l’agressor i aquest va reconéixer els fets, per la qual cosa va ser detingut i traslladat a dependències policials.