Detingut un conductor per agredir i amenaçar dos agents

Detingut un conductor per agredir i amenaçar dos agents

L’home va donar positiu en una prova d’alcoholèmia, per la qual cosa, se li va imputar un delicte contra la seguretat viària


La Policia Local ha detingut un home per un delicte contra la seguretat viària. Tot va ocórrer en un control policial a la pedania de Matola, quan el dispositiu va localitzar un vehicle que circulava amb un pneumàtic punxat.

Els agents li van donar l’alt i en acostar-se, quan el conductor va baixar la finestreta, es van adonar de la forta olor d’alcohol que desprenia, per la qual cosa van parar el cotxe per a realitzar-li un control d’alcoholèmia.

Tot seguit, l’home va baixar del vehicle amb símptomes d’embriaguesa i va intentar abandonar el lloc, mentre assegurava als policies que havia d’esperar a l’arribada de l’equip de Policia Judicial de Trànsit per a poder realitzar-li la prova que es va negar a fer-se en un principi. Com que no va poder fugir, el conductor va començar a increpar i amenaçar els agents amb frases com ara: “marietes efeminats, us mataré quan us veja sense uniforme” alhora que intentava pujar-se al cotxe.

A més, va intentar fugir del lloc i va llançar un patinet contra els policies

En ser retingut, es va dirigir al maleter a traure un patinet per a marxar-se i un dels agents es va dirigir a llevar-li’l, moment en el qual l’home li va llançar el patinet amb violència, que va impactar contra la cama d’un policia i va espentar un altre.

L’agressor va tornar a ser interceptat i continuava mostrant una gran resistència en la reducció, per la qual cosa, va haver de ser detingut. A més, se li va realitzar la prova d’alcoholèmia en un centre de salut pròxim i va donar una taxa de 0,96 mg/l. Per tot això, se li va imputar un delicte contra la seguretat viària.