Detingut un conductor per tràfic de drogues i per conduir sota els efectes dels estupefaents

Detingut un conductor per tràfic de drogues i per conduir sota els efectes dels estupefaents

Els agents van observar una maniobra sospitosa d’un cotxe davant la presència policial i el van seguir fins a donar-li l’alt


La Policia Local ha detingut un conductor després de donar positiu en un control d’estupefaents. Tot va ocórrer el passat 16 de maig quan una dotació policial va observar com un vehicle va realitzar una maniobra estranya en veure els agents.

Discretament, van començar a seguir-lo, mentre que el conductor va començar a donar voltes a l’illa sense cap sentit, per la qual cosa li van donar l’alt. En acostar-se al cotxe, els agents van comprovar que el conductor es trobava en estat d’evident nerviosisme i amb símptomes d’estar sota els efectes de les drogues.

 

Entre les seues pertinences van trobar 6 grams de speed i 370 euros en efectiu

Seguidament, li van realitzar un escorcoll superficial de seguretat i van registrar el vehicle on van trobar, en el seient del copilot, una caixa de cartó amb un embolcall amb 6 grams d’una substància blanca que semblava ser speed. Entre les seues pertinences també es va trobar una cartera amb 370 euros.

A més, els agents li van realitzar una prova de drogues i va donar positiu en cocaïna i amfetamina. Per tot això, l’home, de 43 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.