Detingut un home per intentar robar amb força en un vehicle

Detingut un home per intentar robar amb força en un vehicle

El propietari va ser testimoni com una persona s’acostava al seu cotxe alhora que va escoltar un fort colp


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 35 anys per intentar robar amb força en un vehicle. Els agents van acudir a la telefonada d’un veí ja que havia vist un jove que intentava obrir diversos cotxes que es trobaven aparcats al carrer Gorga. A més, va informar que va escoltar un fort colp.

Els policies van localitzar un home que coincidia amb la descripció que havia donat per telèfon el testimoni. Després de preguntar-li sobre què feia al vehicle, aquest va afirmar que no anava a robar el cotxe, que només volia agafar unes coses del seu interior.

El sospitós havia intentat emportar-se diners en un establiment pròxim

Els agents van dur a terme una inspecció i van observar signes d’haver sigut colpejat a la finestreta del conductor i a la posterior esquerra. També van localitzar una llamborda de color negre al costat del vehicle amb el que, presumptament el sospitós havia trencat els cristalls del cotxe.

D’altra banda, una patrulla havia acudit per un avís anterior a un establiment que es trobava a 50 metres d’on denunciava el propietari del vehicle. L’home, que coincidia amb els trets aportats prèviament, havia entrat al magatzem i cuina sense permís, i fins i tot havia fet amenaça d’acostar-se a la caixa registradora. Després d’això, el propietari del local ho va tirar per a evitar que robara.