Detingut un home per robar una cartera amb més de 1.000 euros

Detingut un home per robar una cartera amb més de 1.000 euros

Els agents van observar a través de les càmeres de seguretat com un home agafava una cartera del sòl


El mes d’abril de 2024 un home va telefonar a la Policia Local després de perdre la seua cartera en un bar de l’Avinguda de la Llibertat. En la telefonada va assegurar als agents que una persona li havia retornat les seues targetes, però no els diners que portava a la cartera, un 1.000 euros en efectiu.

Quan van acudir al lloc, la policia es va entrevistar amb l’home que va explicar que un treballador del bar li havia entregat dos targetes de crèdit al seu nom després de trobar-les al costat de la màquina d’apostes. Davant els fets, els agents van sol·licitar al propietari del local el visionat de les càmeres de vigilància amb les quals van observar que a l’home li va caure la cartera i una persona asseguda en la taula del costat la va arreplegar i la va guardar.

Entre les seues pertinences es va trobar altres tres targetes bancàries a nom d’una altra persona

Els policies van comprovar que aquesta persona es trobava encara al bar asseguda a la terrassa, per la qual cosa, van acudir a preguntar-li pel succeït i els va explicar que havia amagat la cartera als banys de l’establiment. Minuts després va acompanyar als agents als lavabos, moment en el qual l’implicat va fer el gest de tirar alguna cosa i van poder comprovar que portava a la mà els diners que s’havia trobat en la carretera, un total de 1.010 euros. De la mateixa manera, els agents van trobar tres targetes bancàries més a nom del denunciant.

Donat tot l’esdevingut, l’home, de 37 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.