‘Gaspatxo de sépia’ de Josefa Antón i ‘Gaspatxo Mariner’ de Consuelo Martínez aconsegueixen el segon i tercer premi en aquesta sexta edició
El plat ‘Guisat de cua de bou’ de Carlos Zamudio, ha sigut el guanyador de la VI edició del concurs Superxef Sénior, organitzat per la Regidoria d’Infància, Majors i Família amb el patrocini de Dialprix i que s’ha celebrat a l’Escola Municipal d’Hostaleria.
El segon premi ha sigut per a ‘Gaspatxo de sépia’ de Josefa Antón i el tercer lloc se li ha atorgat a Consuelo Martínez amb el seu ‘Gaspatxo Mariner’. Els tres millors plats han obtingut diversos premis, el primer lloc ha rebut un menjar per a dos persones en el Restaurant El Granaino, una caixa obsequi de Confiteria Castell i productes d’alta qualitat de Dialprix; el segon lloc va obtindre un menjar per a dos persones al Restaurant Cachito i productes d’alta qualitat de Dialprix; i la tercera posició va rebre un menú tradició per a dos persones al Restaurant Martino i productes d’alta qualitat de Dialprix.
En la final han participat sis persones, els millors plats de la fase prèvia en la qual van cuinar 30 persones en dos dies, però també han realitzat les seues elaboracions fora de concurs les tres premiades de l’edició anterior. A l’esdeveniment ha acudit la regidora d’Infància, Família i Majors, Aurora Rodil, que ha assenyalat que “en cada edició el nivell dels plats és més avançat, l’ambient ha sigut molt bo durant el concurs i convida els majors a continuar participant en estes activitats”.
En la final també han cuinat fora de concurs els guanyadors de l’any anterior
El jurat ha estat format per Noelia Pascual de Cachito, José Galera d’Antojito, Odón Martínez d’El Granaino i Alberto Ojeda, xef de Dialprix.
Durant els dies de concurs, els participants han comptat amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola Municipal d’Hostaleria i de l’Institut Montserrat Roig.