La Xarxa de Biblioteques prolonga l’exposició Amunt el teló! fins al 30 de juny

La Xarxa de Biblioteques prolonga l’exposició Amunt el teló! fins al 30 de juny

Del 24 al 28 de juny, els xiquets d’entre 8 i 13 anys podran ser bibliotecaris per un dia amb el taller d’Ajudant de biblioteca


La Xarxa de Biblioteques prolonga l’exposició d’Amunt el teló! que es va inaugurar el passat 11 d’abril a l’Antiga Capella de l’Orde Tercer Franciscà. Es mantindrà oberta fins al 30 de juny amb un horari de dimarts a dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 18.00 hores. Els diumenges i festius, la mostra obrirà de 10.00 a 14.00. Les visites per a grups es realitzaran de dimarts a dijous.

D’altra banda, es realitzaran activitats per als més xicotets com L’Hora del Conte, en la qual es llegirà La reina de colores, de Jutta Bauer, que passarà per algunes de les biblioteques infantils-juvenils municipals sobre les 17.30. El cicle començarà el dia 3 a la Biblioteca Rafael Navarro de la Marina, el dia 4 a la Biblioteca Mestre Pep Sempere, visitarà el dia 5 la Biblioteca Gloria Fuertes, el dia 10 a la Biblioteca José Fuentes de Torrellano, el dia 11 a la Biblioteca Pere Ibarra i finalitzarà el dia 12 a la Biblioteca Pedro Salinas de l’Altet. Per a totes les sessions es requerirà reserva prèvia.

Els més xicotets podran gaudir de La reina de colores de Jutta Bauer en L’hora del conte

A més, els xiquets d’entre 8 i 13 anys podran ser bibliotecaris per un dia amb el taller Ajudants de Biblioteca, que es realitzarà del 24 al 28 de juny als espais infantils de la xarxa com Pere Ibarra, Gloria Fuertes, Mestre Pep Sempere, José Fuentes de Torrellano, Pedro Salinas de l’Altet i Rafael Navarro de la Marina.

El Claustre de la Biblioteca Pere Ibarra tornarà a ser lloc de trobada per a les presentacions de llibres. El dia 7 serà el torn de l’obra de Jesús Lozano Saorín, Archivo de la memoria 1982-2022, presentat per Luis Navarro García del Pozo; i el dia 28, Y después, después, de Miguel Salinas, presentat per Javier Cebrián. Tots els esdeveniments es realitzaran a les 19.00 hores.