Policia Local localitza una conductora que va fugir del lloc després de colpejar diversos vehicles

Policia Local localitza una conductora que va fugir del lloc després de colpejar diversos vehicles

La implicada va donar positiu en la prova d’alcoholèmia i va ser denunciada per tinença d’estupefaents al costat del copilot


La Policia Local d’Elx ha localitzat la conductora d’un turisme que va colpejar diversos vehicles a la zona de Carrús i va marxar del lloc. Una dotació policial va rebre les telefonades de diversos testimonis per a informar del que havia ocorregut i indicar la matrícula, marca i model del cotxe implicat en la fugida.

El dispositiu de cerca va localitzar el vehicle i van eixir dos dones d’aquest, que malgrat que havien fugit davant la presència policial, van ser interceptades. Després de preguntar en diverses ocasions a les implicades, la conductora va reconéixer que havia colpejat diversos vehicles.

Al mateix temps, una patrulla es va dirigir a la zona de cotxes afectats, on van trobar quatre d’aquests amb danys. Davant aquesta situació, la Unitat de Policial Judicial de Trànsit va realitzar la prova d’alcoholèmia a la conductora, que va donar positiu, per la qual cosa va ser acusada per un delicte contra la seguretat viària per conducció amb influència alcohòlica.

A més, es va dur a terme un registre superficial de les dos implicades i van trobar entre les seues pertinences una substància vegetal que semblava marihuana, per la qual cosa els agents van estendre una acta per tinença de drogues.

Per part seua, la copilot va orinar en via pública i va ser denunciada per aquest fet.

Finalment, els agents van contactar amb els propietaris dels vehicles sinistrats per a realitzar l’atestat per sinistre vial i la reclamació dels danys.