Tornen els Passejos Saludables per a tota la família amb diverses eixides que recorreran la ciutat

Tornen els Passejos Saludables per a tota la família amb diverses eixides que recorreran la ciutat

Aquestes jornades es duran a terme durant els mesos de maig i juny


Les Regidories d’Acció Social i Infància, Família i Majors han organitzat conjuntament les jornades de Passejos Saludables. Aquestes rutes començaran la setmana que ve i es duran a terme durant els mesos de maig i juny.

La regidora de l’àrea d’Acció Social, Celia Lastra, ha assenyalat que “això és una prova pilot, seran nou eixides amb dos grups de persones, és a dir, cada grup tindrà quatre i realitzaran una excursió conjunta”. A més, ha destacat que “s’han plantejat rutes temàtiques perquè Elx és un municipi molt divers que es presta fer aquesta activitat”.

La programació de visites començarà amb una activitat d’iniciació a la geologia, seguida d’un recorregut prehistòric per l’Edat de Bronze d’Elx, una eixida a l’hort dels Pontos i el Palmerar històric, una ruta botànica per les zones verdes i finalitzarà amb una excursió a la platja de la Marina.

Per part seua, la regidora de Majors, Aurora Rodil, ha incidit que “aquesta activitat ve per a quedar-se, ja que uneix diversos aspectes clau com la part saludable, la part cultural, que era la més reclamada per a millorar l’estàndard demanat pels majors, i la socialització, amb la qual es vol combatre la soledat no desitjada”.

La primera ruta es realitzarà la setmana que ve amb una activitat d’iniciació a la geologia

La inscripció es realitzarà a través del número de Whatsapp: 639 47 52 46, se sol·licitarà la petició perquè es puga afegir a un grup per protecció de dades i s’unirà. Les persones interessades que per aforament no puguen participar se’ls apuntarà en una bossa per a realitzar l’activitat en una altra temporada.