Detingut un conductor per atemptar contra agents després de donar-se a la fugida

Detingut un conductor per atemptar contra agents després de donar-se a la fugida

En la fugida el detingut quasi atropella un grup de 20 persones al polígon de Rabasa


Un home de 27 anys ha sigut detingut després que diverses dotacions de la Policia Local d’Elx foren avisades pel cos policial d’Alacant per a perseguir un vehicle que s’havia donat a la fugida.

Pel que sembla, este havia posat en perill la vida d’un grup de 20 persones que es trobaven al polígon de Rabasa i que van haver d’esquivar el cotxe per a evitar ser atropellades.

La persecució va continuar fins a la rotonda de la Universitat quan el conductor es va incorporar a l’autovia Alacant-Múrcia direcció Elx, moment en el qual van donar avís a la Policia Local d’Elx, que es va unir a la persecució.

 

Després de ser atrapat a Elx, l’home es va tancar al vehicle i va fer cas omís a les indicacions dels agents

El conductor va arribar a circular a 180 quilòmetres per hora i fins i tot va apagar les llums en diverses ocasions per a evitar ser atrapat. Després de diversos minuts, una de les patrulles de la Policia Local d’Elx va aconseguir tancar-li el camí. Després d’esquivar diverses envestides finalment van aconseguir detindre’l.

Una vegada parat, els agents van demanar al conductor que baixara del vehicle i este va fer cas omís. Finalment, els policies van aconseguir obrir la porta i traure l’home, malgrat la gran resistència que exercia.

A causa d’estos fets, l’home de 27 anys va ser detingut i traslladat a dependències policials. A més, el vehicle va ser traslladat al Depòsit Municipal.