Detingut un home després d’una llarga persecució on va col·lisionar amb diversos cotxes patrulla


El sospitós va passar diversos semàfors en roig i va posar en perill la vida de la resta d’usuaris de la via


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 61 anys per fugir de la policia després d’una llarga persecució i de col·lisionar amb diversos cotxes patrulla. Els agents realitzaven un control de vigilància per l’Avinguda Vicente Quiles i van trobar un vehicle que circulava amb les llums apagades. En eixe moment, el conductor es va adonar de la presència policial, va accelerar i va fugir del lloc.

Els policies van eixir després d’ell, mentres activaven la sirena, sol·licitaven suport per emissora a la resta d’indicatius i van unir-se diverses patrulles més a la persecució. El conductor va començar a vagar pel municipi a gran velocitat i va passar diversos semàfors en roig que van posar en perill a la resta d’usuaris de la via.

El conductor va donar positiu en la prova de drogues

Una de les patrulles va aconseguir posar-se en paral·lel i el sospitós va respondre amb un volantazo que va pegar en el vehicle policial i va poder seguir amb la seua fugida. A més, el va tornar a colpejar uns carrers més i va avançar altres agents, però el cotxe va quedar inutilitzat i va bloquejar el carrer. La resta de policies van buscar vies alternatives per a continuar la persecució. Més tard, els agents van trobar el turisme parat, amb el copilot fora del cotxe mentres que el conductor fugia a peu.

Un dels policies va romandre en el lloc amb el copilot, que va indicar que temia per la seua vida, va aportar les dades del subjecte que conduïa i va facilitar el seu telèfon mòbil físic que havia deixat en el vehicle. Així mateix, l’altre agent va córrer darrere del conductor i finalment li va fer l’alto. Després d’identificar-lo, se li va realitzar una prova de drogues en la qual va donar positiu.