Detingut un menor per agredir un agent després d’estar involucrat en un intent de baralla

Detingut un menor per agredir un agent després d’estar involucrat en un intent de baralla

El jove va aportar dades falses sobre la seua identitat en sol·licitar-li la seua documentació personal


La Policia Local d’Elx ha detingut un jove de 15 anys per agredir un agent després d’estar involucrat en un intent de baralla en la pedania de la Foia. Una patrulla es va desplaçar a l’avinguda Sant Antoni de Pàdua per la telefonada d’un grup d’adolescents que van alertar sobre l’actitud violenta d’un jove que buscava baralla.

 

Va ser un grup d’adolescents qui va alertar la policia de l’actitud del xic

Els agents van arribar al lloc on van veure que un grup de xics discutien i van procedir a separar-los. Després de tindre la situació controlada, els policies van demanar la documentació als presents i un d’ells, de manera de pinxo i evasiva, no la facilitava i fins i tot va aportar dades falses sobre la seua identitat. En retraure-li el seu comportament, el jove va començar a alterar-se i va fugir del lloc.

Els agents van eixir darrere d’ell i li van indicar en diverses ocasions que es detinguera, sense fer cas, fins que en un moment de la persecució quan un dels policies anava a atraprapar-lo, el jove es va girar i li va pegar una forta puntada a l’agent a la canyella. Després d’això, es va poder reduir al menor.