‘Gaspatxo de l’àvia Inés’ de Lucas Montesinos i ‘Mandonguilles en la meua salsa’ de Yaiza Antón aconseguixen el segon i tercer lloc
El plat ‘Pit de pollastre amb xampinyons’ de Valerie Torregrosa Ortiz ha sigut la guanyadora de la I edició del concurs Superxef Júnior, organitzat per la Regidoria d’Infància, Majors i Família. Un acte en el qual han participat xiquets i xiquetes d’entre 10 i 15 anys i que s’ha celebrat este dijous a l’Escola Municipal d’Hostaleria.
El segon premi ha sigut per a Lucas Montesinos Martínez amb ‘Gaspatxo de l’àvia Inés’ i el tercer lloc se li ha atorgat a Yaiza Antón Olivas amb ‘Mandonguilles en la meua salsa’. Els tres millors plats han rebut una bicicleta d’El Corte Inglés i els finalistes un altaveu portàtil.
En la final han participat sis persones, els millors plats de les dos semifinals. També hi ha hagut demostracions culinàries per part d’Odón Martínez del Granaino i Pedro Venteo, influenciador més conegut com a Monochef.
La regidora d’Infància, Família i Majors, Aurora Rodil, ha animat tots a continuar participant en futures edicions
El jurat ha estat compost per Noelia Pascual de Cachito, Susi Díaz de la Finca; Odón Martínez d’ El Granaino, Adrián Becerril de La Masia de Chencho; Carmen Canals de La Latería i Pedro Venteo, Monochef. Tots ells han sigut els encarregats de valorar una única recepta de cada participant sobre la base de la creativitat i enginy en el plantejament, orde i organització en l’elaboració, companyonia i afany de superació, i presentació i sabor del plat preparat.
La regidora de l’àrea, Aurora Rodil, ha destacat l’elevada participació en esta primera edició del concurs. “Tots són guanyadors. Animem a continuar participant en futures edicions”.
Durant els dies de concurs, els participants han comptat amb l’ajuda dels alumnes de l’Escola Municipal d’Hostaleria i de l’Institut Montserrat Roig.