Recuperat un patinet elèctric robat en l’aparcament d’un centre comercial

Recuperat un patinet elèctric robat en l’aparcament d’un centre comercial

Gràcies a les càmeres de seguretat es va poder localitzar el vehicle i els seus ocupants


Una dotació de la Policia Local, mentre feia tasques de vigilància als voltants del Centre Comercial l’Aljub, va ser avisada per una persona que va assegurar que li havien robat el seu patinet elèctric en la zona d’aparcament destinada a estos vehicles i va facilitar a les agents les característiques de la persona que se’l va emportar.

De la mateixa manera, el vigilant del centre comercial va facilitar als policies poder visionar les imatges de les càmeres en les quals van observar com dos homes fracturaven el cadenat del patinet, l’introduïen en el maleter d’un cotxe i abandonaven el lloc. Gràcies a les imatges, els agents van poder veure la marca, el model i el color del vehicle, així com part de la matrícula, a més de les característiques físiques dels autors.

Tot seguit van procedir a difondre per emissora tota la informació recopilada a la resta de patrulles que van localitzar al barri de Carrús un cotxe amb les mateixes característiques ocupat per tres persones. En donar-los l’alt i registrar el vehicle van trobar dos patinets elèctrics que van ser intervinguts.

Els autors del robatori van ser localitzats al Parc 1r de Maig intentant vendre el patinet

Després de preguntar al conductor, este va indicar que dos amics seus l’havien robat i que es trobaven al Parc 1r de Maig intentant vendre’l, i va assegurar que l’altre patinet era seu, però no va aportar cap document que l’acreditara.

Ràpidament, diverses patrulles van acudir de suport i van localitzar un home que coincidia amb la persona que eixia en les imatges de les càmeres de seguretat. Els dos autors del robatori, menors d’edat, van ser identificats i traslladats a comissària on es van avisar els seus pares.