Tot preparat per a la proclamació de les Reines i Dames de les Festes d’Elx

Tot preparat per a la proclamació de les Reines i Dames de les Festes d’Elx

La gala tindrà lloc dissabte que ve, 29 de juny, a les 20.30 hores a la plaça de Baix


L’Ajuntament està ultimant els detalls per a la celebració, el dissabte 29 de juny, a les 20.30 hores, de la gala de proclamació de les noves Reines i Dames de les Festes d’Elx 2024.

La plaça de Baix acollirà el gran esdeveniment per segon any consecutiu en el qual s’imposaran les bandes a les màximes representants de les Festes triades el passat 1 de juny, Claudia Porta Vidal, Reina Major de les Festes; Andrea Puentes Esquembre i Carla Ferrándiz Pinedo, Dames Majors; Irene Quesada Campillo, Reina Infantil; i Adriana Sánchez Díez i Claudia Felipe Herrera com a Dames Infantils.

De la mateixa manera, en l’acte s’acomiadarà les que fins ara han sigut les màximes representants festeres, Alejandra Juan Aristizábal i Idaira Marchant Botella, Reines Major i Infantil; a les Dames Majors, Alba López Antón i Isabel García García; i a les dames infantils, Aroa Peral Cánovas i Rocío Muñoz.

La regidora de Festejos, Inma Mora, ha convidat tots els il·licitans a acudir el pròxim dissabte a esta gala “per a gaudir de la proclamació de les nostres màximes representants de les Festes d’Elx per a este 2024” i ha indicat que per a això “s’instal·laran més de 1.300 cadires a la plaça de Baix, pantalles que retransmetran en directe el que ocorre en l’escenari i també es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament”.

La proclamació serà oberta al públic, hi haurà més de 1300 cadires i retransmissió en directe

Al llarg de la nit, la Banda Simfònica d’Elx participarà en l’acte i tocarà alguns temes. Seran la regidora de Festejos i l’alcalde, Pablo Ruz, els qui posen les bandes a les Dames i a les Reines, respectivament.

Previ a l’acte de la proclamació, a les 19:30 h hi haurà una recepció de les delegacions convidades d’altres municipis al Pati dels Tarongers de Clarisses per part de les Reines i Dames 2023 i la regidora de Cultura, Irene Ruiz, i desfilaran des de Clarisses fins a la plaça de Baix.

L’acte acabarà amb un castell de focs artificials des de l’edifici de Participació i una vegada acabat, totes les comissions de festes realitzaran un sopar del cabasset a l’Hort de Baix, organitzat per la Gestora de Festejos Populars i l’Ajuntament.