Denunciats dos motoristes per circular per camins per a vianants

Denunciats dos motoristes per circular per camins per a vianants

Un testimoni va denunciar la infracció en ser sorprés mentre feia esport per una senda de muntanya a Ferriol


La Unitat de Policia Judicial de Trànsit de la Policia Local ha finalitzat una investigació iniciada mesos arrere per la denúncia d’un particular que va ser sorprés per tres motocicletes en una senda de muntanya situada a Ferriol.

Segons el testimoni, mentre realitzava esport van aparéixer tres vehicles amb les seues matrícules parcialment tapades per a evitar ser identificats. Encara així, l’home va veure com una d’elles arribava a caure quan la motocicleta va xocar contra una pedra i va arribar a recriminar-los la seua acció, però els conductors van fer cas omís i van continuar la seua marxa. A més, el testimoni va poder gravar un vídeo que després va aportar a la policia i pel qual es va iniciar el tràmit d’identificació.

Els infractors pujaven vídeos a xarxes socials pels quals van poder ser identificats per la Policia Judicial de Trànsit

Després de realitzar la consulta en diferents bases de dades i creuar informació, es va acarar l’obtinguda amb el rastreig realitzat en xarxes socials que va permetre localitzar i identificar a dos de les tres motocicletes implicades que en Instagram o YouTube pujaven pujar part dels seus recorreguts per espais no aptes per a esta pràctica.

Per estos fets, els dos homes, pare i fill, han sigut denunciats per circular amb vehicle de motor camp a través i per sengles forestals. Almenys un d’ells ja comptava amb antecedents per infraccions similars.