Detingut per agredir la seua filla menor d’edat i la seua dona

Detingut per agredir la seua filla menor d’edat i la seua dona

La menor, de 14 anys, va telefonar a la Policia i va assegurar que el seu pare li havia donat una galtada i havia colpejat la seua mare al cap


Una dotació de la Policia Local va acudir a un avís d’una possible agressió a una menor en un domicili del Toscar. Una vegada en el lloc, el presumpte agressor es va dirigir als agents i va assegurar que la seua filla havia telefonat i que se’l podien emportar detingut.

L’arrestat va excusar els seus actes assenyalant que només havia renyat a la seua filla i que esta li va escopir

Dins de la casa, els policies van observar una dona, una xiqueta i un xiquet xicotet, de 14 i 6 anys. Va ser la menor qui va explicar als agents que, després d’encarar-se agressivament amb ella, li va escopir i va rebre una galtada. Tot seguit, es va dirigir cap a la mare, asseguda al sofà del saló i li va propinar un fort colp al cap. Tot això originat per la intenció de visitar la família materna dels menors, cosa que no va ser de grat per al pare. A més, la menor va assegurar als policies que era la primera vegada que els agredia físicament, però que sí que els insultava contínuament i amenaçava la seua parella.

Per part seua, l’home, de 46 anys, va al·legar que simplement havia renyat a la seua filla donant-li una galtada i que, a causa de la deterioració en la seua relació de parella, esta hauria posat els seus fills en contra seua. Per tot això va ser detingut i traslladat a dependències policials.