Detinguts per intentar robar a l’interior de diversos vehicles

Detinguts per intentar robar a l’interior de diversos vehicles

Un vigilant de seguretat va detectar activitat sospitosa de dos homes al pàrquing de l’Aljub


El passat 1 de juliol una dotació de la Policia Local va acudir al pàrquing del Centre Comercial l’Aljub on dos persones semblaven tindre la intenció de robar a l’interior d’un dels cotxes aparcats.

Segons el vigilant de seguretat del recinte, va observar com els dos homes deambulaven per la zona de pàrquing amb un aparell que manipulaven cada vegada que un cotxe aparcava i seguidament comprovaven de manera dissimulada si tenia la porta oberta.

La Policia Local els va interceptar i va trobar un inhibidor amb el qual impedien el tancament dels cotxes quan aparcaven per a robar en el seu interior

També va indicar als agents una descripció dels sospitosos i del vehicle en el qual es movien. Una de les patrulles informades va localitzar el vehicle en un dels punts de pas cap a l’aeroport i eixida cap a Alacant. En donar-li l’alt, van confirmar que era el cotxe que buscaven i en aquest van trobar diversos objectes de dubtosa procedència, a més de diners en metàl·lic i un inhibidor amb el qual, pel que sembla evitaven el tancament de les portes dels cotxes mitjançant un comandament a distància.

Per estos fets, els dos homes, de 46 i 51 anys, van ser detinguts i traslladats a dependències policials.