El contenidor marró arriba a la zona sud d’Altabix i completa el servei en tot el nucli urbà

El contenidor marró arriba a la zona sud d’Altabix i completa el servei en tot el nucli urbà

L’última ruta de recollida de residus orgànics abasta Travalon Sud, Palmerars, Sant Antoni, Ciutat Jardí, Sabatillera i Portes Encarnades


Este dilluns 1 de juliol ha arribat el contenidor marró a la zona sud d’Altabix i d’esta manera el servei de recollida de fracció orgànica ja és una realitat en tot el nucli urbà. En concret esta última ruta contempla, Travalon Sud, Palmerars, Sant Antoni, Ciutat Jardí, Sabatillera i Portes Encarnades.

Actualment, el servei ja es troba a ple rendiment en els barris del Pla, Pont Nou, Carrús Oest, Carrús Est, Centre Històric i Raval. També en Altabix Nord, més concretament en els zones de La Llotja i Cuerna, Nou Altabix-Ciutat Esportiva, Plaça de Castella, Polígon d’Altabix i Travalon Alt.

En pedanies ja està actiu a la Foia, la Baia, Atzavares, els Arenals del Sol, Torrellano, l’Altet, la Vallverda, Perleta, els Bassars, la Marina, l’Algoda i Matola

En el cas de les pedanies, este quint contenidor és present a la Foia, la Baia, Atzavares, els Arenals del Sol, Torrellano, l’Altet, la Vallverda, Perleta i els Bassars, a més d’en la Marina, Algoda i Matola que han sigut les últimes a comptar amb este servici. Així, l’Ajuntament d’Elx seguix avant amb el seu pla d’instal·lació del contenidor marró al llarg de tot el municipi.

En estos contenidors marrons es poden depositar: restes de menjar, de fruita, de verdura, carn i peix, pòsits de café i infusions, xicotetes restes de jardineria, paper de cuina i tovallons bruts, corfes d’ou, marisc i fruita seca, així com suros, mistos i serradures.