El MUPE entrega els premis del concurs fotogràfic i inaugura l’exposició ‘Capturant el passat’

El MUPE entrega els premis del concurs fotogràfic i inaugura l’exposició ‘Capturant el passat’

El MUPE acull una exposició fotogràfica amb motiu del concurs “Capturant el passat” que arreplega la riquesa geològica d’Elx i el seu entorn


El MUPE ha sigut escenari del lliurament dels premis del primer concurs fotogràfic “Capturant el passat” i de la inauguració d’una exposició associada a l’activitat.

El lliurament de premis i inauguració ha sigut a càrrec de la directora del Museu Paleontològic d’Elx, Ainara Aberasturi i ha comptat amb la presència del president de la Fundació Cidaris, José Manuel Marín i l’edil de Cultura, Irene Ruiz.

L’exposició, resultat del concurs fotogràfic, arreplega 33 fotografies que mostren la interessant geodiversitat del terme municipal d’Elx i el seu entorn, i hi destaquen peces del museu, fotografies de camp i de roques ornamentals del centre de la ciutat que alberguen en el seu interior fòssils i estructures geològiques.

El tercer premi del concurs ha recaigut en la fotografia Senda Vinalopó, a càrrec d’Emilio Allende; Les dunes del Raval, realitzada per María Almendro, ha rebut el segon premi. David Cano, amb la fotografia Ostres!, ha sigut el guanyador del concurs fotogràfic.

L’exposició “Capturant el passat” estarà exposada en el MUPE durant tot el mes d’agost i es troba emmarcada en les activitats del 20é aniversari del museu