Elx fa una crida a la solidaritat per a donar sang i medul·la

Elx fa una crida a la solidaritat per a donar sang i medul·la

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es troba durant tot el dia en els voltants de Carrefour per a qui desitge donar sang o medul·la


La regidora de Sanitat, Inma Mora, ha visitat la campanya de donació de sang i medul·la que ha organitzat el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana als voltants del centre comercial Carrefour Elx.

La donació ha començat a les 9.00 hores i estarà disponible fins a les 13.30 hores en horari de matí i de 16.30 a 20.30 hores en horari de vesprada. Mora ha volgut fer una crida a la solidaritat i ha explicat que “qualsevol dia de la setmana és important perquè amb una sola punxada podem salvar vides”.

La responsable del servei ha explicat que només a la província d’Alacant es necessiten 250 unitats diàries de sang

Per la seua part, la responsable del servei del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, Mabel Ortiz de Salazar, ha destacat la importància que “la gent sàpia que la sang es necessita tots els dies, que només a la província d’Alacant es necessiten 250 unitats diàries de sang i que no val amb donar una vegada i oblidar-nos, cal ser constants, hem de tindre la consciència d’eixa necessitat dels pacients que continuen sent als hospitals”.

A més, han recordat que existixen altres punts on es pot donar sang i medul·la com l’Hospital General d’Elx. El pròxim punt de donació se situarà el dimarts, 9 de juliol, en el Centre Social del Pla de Sant Josep de 16.30 a 20.00 hores.