Elx renova la campanya de sensibilització ‘Platges sense Fum’

Elx renova la campanya de sensibilització ‘Platges sense Fum’

La regidora de Turisme, Irene Ruiz, ha indicat que l’Ajuntament s’adherix a la campanya però que no pot prohibir que es fume a les platges


La regidora de Turisme, Irene Ruiz, ha confirmat que la campanya de sensibilització ‘Platges sense Fum’ es troba en tràmit de renovació. “És una campanya que es renova de manera anual, ja hem rebut la documentació i estem a l’espera que es tramite”, ha explicat Ruiz.

Es tracta d’una campanya que té el principal objectiu d’impulsar les platges d’Elx com a espais lliures de fum i conscienciar de la importància d’eliminar el consum de tabac en tota la zona del litoral il·licità.

Es tracta d’una actuació de caràcter divulgatiu, no sancionador, per a promoure els hàbits de vida saludable i de respecte a l’entorn natural que envolta les platges d’Elx. Per això, la regidora de l’àrea, ha explicat que “ningú pot prohibir que es fume o no a les platges, ja que això depén de mesures estatals, però per descomptat que ens adherim a la campanya de sensibilització”.

A més, Irene Ruiz ha indicat que hi ha cartells de la campanya ‘Platges sense Fum’ que han hagut de retirar-se a causa del seu mal estat en estar exposat al sol durant tant de temps però que es posaran de nou en els pròxim dies.