Elx ultima la instal·lació de 222 fanals a Bonavista

Elx ultima la instal·lació de 222 fanals a Bonavista

L’obra compta amb un pressupost de 693 mil euros


L’alcalde d’Elx, Pablo Ruz, i el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, han visitat les obres d’instal·lació de l’enllumenat públic a la urbanització de Bonavista.

Ruz ha subratllat que “continuem treballant en la millora i instal·lació d’il·luminació en les diferents zones d’Elx. I en concret, a Bonavista on s’està instal·lant la il·luminació que els veïns porten reivindicant més de 15 anys a l’Ajuntament, fins al punt que van haver de recórrer als tribunals. En poques setmanes serà una realitat la instal·lació amb un pressupost de 693 mil euros”.

 

La instal·lació de l’enllumenat estarà finalitzada el mes de setembre. L’obra contempla la instal·lació d’un total de 222 fanals en 18 carrers de Bonavista.

A més dels fanals i instal·lacions, s’estan executant canalitzacions per al soterrament del cablejat elèctric dels nous fanals d’il·luminació LED als carrers Mazarrón, Granja de Rocamora, Bolulla, Murla, Penàguila, Nogal, Cox, Pego, Gandia, Xiprers, Salines, Orba, Passeig de Ronda, l’Alzina, Beniarrés, Relleu, camí de Ferriol i Rafal.

Els veïns porten reivindicant des de 2008 la instal·lació de l’enllumenat en la zona, en 2016 van portar el problema als jutjats, que els va reconéixer el dret a comptar amb enllumenat públic. En 2019 el jutjat va donar la raó als veïns i en 2024 s’ha procedit a la instal·lació dels fanals.