L’Ajuntament cedix un espai a Correus en el Centre Municipal dels Arenals del Sol

L’Ajuntament cedix un espai a Correus en el Centre Municipal dels Arenals del Sol

L’oficina millora el servici de proximitat, ja que oferix als ciutadans un punt d’atenció al client fix


El nou Centre Municipal ‘Estrela de les Mars’ dels Arenals del Sol oferix un nou servici millorat de Correus als veïns de l’entorn. Un nou punt d’atenció al client que es troba en les dependències de l’Ajuntament, situades al carrer Sant Bartolomé de Tirajana, 42.

L’Ajuntament d’Elx ha cedit el local a l’empresa de paqueteria perquè els Arenals del Sol compte amb un punt fix de Correus que preste servici de proximitat a tota la ciutadania i apostar així per les zones més rurals.

La millora tecnològica progressiva de Correus en el repartiment rural oferix als carters la possibilitat d’operar com una extensió d’una oficina postal, la qual cosa permet oferir productes i servicis a les persones en estos punts.

L’enviament de cartes, tant ordinàries com certificades, continua sent la gestió més demanda pel ciutadans, encara que cal destacar altres operacions com ara la venda d’embalatges i segells, l’enviament de paquets, el cobrament de rebuts, a més de l’adquisició de distintius ambientals de la DGT o l’accés a diners en efectiu. També es presten altres servicis com gestions de servicis de llum i telefonia, tràmits amb la DGT o l’accés a l’oferta d’asseguradores i articles d’UNICEF.