L’Ajuntament comença la plantació de 60 arbres al carrer Ginés García Esquitino

L’Ajuntament comença la plantació de 60 arbres al carrer Ginés García Esquitino

L’actuació contempla plantar moreres de gran port sense perdre cap plaça d’aparcament


L’Ajuntament continua amb el pla d’arbratge en tot el municipi i este dijous, 4 de juliol, ha començat a realitzar-se al carrer Ginés García Esquitino, al barri de Carrús.

“Ací es plantaran 60 moreres de gran port que donaran ombra a este carrer i el més important, és que es plantaran sense perdre ni una sola plaça d’aparcament” ha indicat el regidor de Serveis Públics, Claudio Guilabert, que ha explicat que, per a això, els treballs contemplen la col·locació de protectors que salvaguarden la zona on es plantaran els arbres.

Guilabert ha recordat que “una de les prioritats d’este govern municipal és Carrús i per això continuem anunciant inversions per al barri”. En eixe sentit ha destacat que en les pròximes setmanes el govern municipal anunciarà el projecte per a la remodelació del carrer Ausiàs March o l’actuació de reforma integral del carrer José García Ferrández que es durà a terme amb la implantació de plataforma única, ampliació de les voreres, nou mobiliari i canvi de lluminàries.

A més, ha indicat que l’Ajuntament continua treballant en el projecte que permetrà al barri tindre una reguarda fixa de la Policia Local d’Elx al jardí 1 de Maig, cosa que els veïns porten exigint durant anys.

“Este és el camí adequat, és el que ens demanen els veïns de Carrús, que se’ls pare atenció i que se’ls oferisquen els mateixos serveis que a aquells que viuen en altres zones del nostre municipi”, ha conclòs el regidor de l’àrea, Claudio Guilabert.