El llibre està disponible en paper i digital per a qui desitge trobar una forma senzilla de cuinar amb productes il·licitans i de temporada
L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Medi ambient, i juntament amb l’Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d’Elx (ADR), ha presentat el nou llibre receptes de cuina tradicional ‘Del Camp d’Elx a la taula’.
Es tracta d’un llibre disponible en versió paper i digital en el qual es poden trobar nombroses receptes per a cuinar de manera senzilla amb productes de temporada i molt il·licitans com ara els dàtils, la magrana mollar o les carxofes. Inclou les receptes més tradicionals del municipi com pipes i carasses, faves amb carxofes, olla podrida o diferents tipus d’arrossos, entre altres plats.
L’exemplar pot descarregar-se ja a través de turismoruralelche.es
Una iniciativa amb la qual es pretén visibilitzar els valors i el paisatge agrari del Camp d’Elx a través de la cuina i, a més, conscienciar de la importància de cuidar l’alimentació i portar una vida saludable amb una dieta completa.
El regidor de Medi ambient, José Antonio Román, ha assegurat sentir-se “molt orgullós de tindre una oferta gastronòmica i una cuina tan gran al Camp d’Elx. És un llibre fonamental que inclou tots els plats que es cuinen en esta zona”.
Tal com ha explicat Marga Guilló, presidenta d’ADR Camp d’Elx, és una iniciativa que pot descarregar-se ja a través de la pàgina web d’ADR turismoruralelche.es. “És un primer llibre que conté moltes receptes que estan gravades en vídeo en què s’explica el pas a pas i també es poden descarregar a través del QR associat a cada recepta o a través de YouTube” ha detallat.