L’Ajuntament juntament amb Moros i Cristians convida els il·licitans a engalanar els seus balcons durant estes festes

L’Ajuntament juntament amb Moros i Cristians convida els il·licitans a engalanar els seus balcons durant estes festes

La iniciativa ‘Elx es vist de Festa’ vol fer partícip a tots els ciutadans perquè pengen banderoles als seus balcons de l’1 al 15 d’agost


L’edil de Festejos, Inma Mora, i el president de l’Associació Festera de Moros i Cristians d’Elx, Julián Fernández, han convidat a tots els il·licitans a implicar-se i participar en les pròximes festes patronals engalanant els seus balcons amb banderoles des del pròxim dijous 1 d’agost i fins al dia 15, quan finalitzaran les festes.

Este és l’objectiu de la iniciativa ‘Elx es vist de Festa’ i així ho ha explicat el president de l’Associació de Moros i Cristians d’Elx, Julián Fernández, que ha recordat que un any més es posa en marxa esta campanya “perquè els il·licitans decoren els seus balcons i Elx visca la festa també des dels carrers i qui visite la ciutat senta l’ambient fester”.

Per la seua part, Inma Mora ha volgut agrair l’associació per la seua implicació no sols durant les festes d’agost sinó durant tot l’any amb la realització d’activitats socials i culturals per a la ciutadania.

A més, ha convidat la ciutadania perquè participe en esta campanya i s’engalanen els carrers d’Elx durant les festes patronals.