Detingut després d’agredir diverses persones i atemptar contra els agents

Detingut després d’agredir diverses persones i atemptar contra els agents

L’implicat va fugir a la carrera per diversos carrers després de desobeir les ordes dels agents


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 39 anys després d’agredir diverses persones i atemptar contra els agents. Una dotació policial va ser requerida en la plaça de l’Algeps davant la presència d’un home involucrat en una baralla amb diverses persones.

Una vegada al centre de salut va mostrar una actitud agressiva i va escopir a un dels sanitaris

Una patrulla es va desplaçar al lloc, on va observar un tumult de persones, i una d’elles va fugir davant la presència policial, per la qual cosa els agents li van donar l’alt. Després de perseguir-lo per diversos carrers sense fer cas de les ordes dels agents, alhora que es donava avís a la resta de patrulles de la zona perquè acudiren en suport, finalment l’implicat es va ficar davall d’un vehicle estacionat i va començar a donar puntades i punyades quan intentaven traure’l.

Finalment, l’home va ser detingut i traslladat al centre de salut, on va mostrar una actitud agressiva i va escopir a un dels sanitaris. Posteriorment, va ser desplaçat a l’Hospital General per a injectar-li medicació, per a després traslladar-lo a dependències policials.