Detingut per falsificar receptes mèdiques

Detingut per falsificar receptes mèdiques

L’empleada d’una farmàcia va posar en alerta d’esta situació a la policia


La Policia Local d’Elx ha detingut un home de 39 anys per la falsificació de receptes mèdiques. Una dotació policial va ser requerida en una farmàcia del carrer Poeta Miguel Hernández on la farmacèutica va alertar de la presència d’un home que havia intentat obtindre el medicament Alprazolam amb una recepta falsa.

L’empleada de l’establiment va informar que, en sol·licitar-li la seua documentació per a acarar les dades, este va indicar que no tenia la documentació, la qual cosa va fer sospitar sobre la seua validesa.

Durant el registre se li van trobar 19 prescripcions idèntiques amb el mateix número i codi de barres

Una vegada recaptats totes les dades sobre l’implicat, els agents van realitzar una batuda per la zona fins que finalment el van localitzar mentres eixia d’una altra farmàcia portant a les seues mans una caixa d’Alprazolam i el resguard de la recepta. Els agents li van donar l’alt per a aclarir els fets i van comprovar que en la seua motxilla portava 19 receptes idèntiques, amb el mateix número de recepta i de codi de barres.

Al mateix temps, els agents van realitzar gestions amb el centre mèdic des del qual s’havia pautat la medicació, que van manifestar que l’home no era pacient d’allí i que la metgessa que suposadament firmava les receptes pertanyia a una especialitat incompatible amb el tipus de medicament que s’havia receptat.

Davant esta situació, l’home va ser detingut i traslladat a dependències policials.