Detingut un home després de ser sorprés accedint a una propietat privada i emportar-se’n material

Detingut un home després de ser sorprés accedint a una propietat privada i emportar-se’n material

L’amo de la casa va sorprendre l’implicat amb una radial a la mà dins del seu terreny


Una dotació de Policia Local, sobre les 20 hores, va ser comissionada a la partida de la Foia, ja que un veí havia sorprés un home accedint a la seua propietat, que després va fugir en una furgoneta en ser descobert.

Amb les dades aportades, una patrulla es va dirigir a la vivenda afectada per a entrevistar-se amb el propietari, el qual va explicar als agents que mentre es trobava en el seu terreny, que té una part destinada a ferralla, va escoltar un soroll i que, en treure el cap, va sorprendre un home amb una radial a la mà, que va eixir fugint, i va poder comprovar que el cadenat d’accés a la seua propietat havia sigut fracturat.

 Els agents, amb les dades aportades, van localitzar el subjecte descarregant el material de la furgoneta

D’altra banda, una altra dotació es va dirigir al domicili on apareixia domiciliat la furgoneta i, en arribar, van trobar dos homes descarregant-ne objectes i un altre recolzat en el capó, per la qual cosa els agents van procedir a identificar-los. Després de preguntar-los per separat, un d’ells, que coincidia amb la descripció facilitada pel perjudicat, va reconéixer haver accedit a la vivenda amb la intenció d’agafar ferralla per a vendre-la, de la qual cosa no tenien coneixement els altres dos homes presents.

Així mateix, els agents van procedir a registrar el vehicle i van trobar davall del seient del copilot una radial i, en la part posterior, una pota de cabra. Davant aquesta situació, l’home, de 29 anys, va ser detingut i traslladat a dependències policials.