La convocatòria de la IX edició del Certamen Literari per la Igualtat ‘Casa de la Dona’ s’amplia al 30 de setembre

La convocatòria de la IX edició del Certamen Literari per la Igualtat ‘Casa de la Dona’ s’amplia al 30 de setembre

Es podran entregar els relats per seu electrònica, correu postal o de manera presencial en les OMAC


L’Ajuntament d’Elx ha ampliat fins al 30 de setembre la convocatòria de la IX edició del Certamen Literari per la Igualtat ‘Casa de la Dona’. En esta ocasió, la temàtica triada per als relats és la igualtat entre homes i dones.

El certamen té dos modalitats d’escriptura, en valencià i en castellà, i es dividix en tres categories per edat; infantil, menors de 12 anys; juvenil de 12 a 17 anys; i adults a partir dels 18 anys.

El millor relat de cadascuna de les categories i en cada modalitat en castellà i valencià, rebrà un premi valorat en 300 euros, que es compon d’un llibre electrònic, una funda per a llibre electrònic, una memòria USB i un lot de llibres amb temàtica d’igualtat entre dones i homes.

La temàtica és la igualtat d’oportunitats entre dones i homes tant en castellà com valencià

La inscripció dels relats es pot realitzar a través de la seu electrònica, correu postal o de manera presencial en les diferents Oficines Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMACs) fins al 30 de setembre. En esta edició poden participar dones i homes, independentment de la seua nacionalitat i lloc de residència amb una única obra.

Les persones menors d’edat que desitgen participar en el concurs hauran de comptar amb el consentiment exprés de la seua mare, pare o tutor legal mitjançant una autorització.