Localitzen el conductor d’un vehicle que es va donar a la fugida després de col·lidir amb una bicicleta

Localitzen el conductor d’un vehicle que es va donar a la fugida després de col·lidir amb una bicicleta

A l’implicat se li ha imputat un delicte d’abandó del lloc de l’accident i va donar positiu en la prova d’alcoholèmia


La Policia Local d’Elx ha localitzat el conductor d’un vehicle que es va donar a la fugida després de col·lidir amb una bicicleta. El diumenge passat es van rebre diverses telefonades de testimonis presencials que van informar d’un sinistre vial en el qual un ciclista havia sigut atropellat per un turisme, el conductor havia abandonat el lloc de l’accident i deixat ferit el ciclista. A més, van facilitar dades del vehicle com la marca i el color.

Una patrulla va acudir al lloc per a atendre el ciclista ferit fins a l’arribada del SAMU i per a recaptar més dades dels testimonis. Al mateix temps, una altra dotació que acudia de suport va observar en un camí sense eixida a uns 200 metres del lloc del sinistre un vehicle blanc detingut que podia ser el turisme implicat en l’atropellament.

El ciclista va ser trasllat a l’hospital amb una hemorràgia a la cama, però no existix risc vital

Els agents van localitzar en les proximitats un grup de quatre persones i van preguntar-los pel motiu de la seua presència en el lloc i un d’ells va reconéixer que era el conductor del vehicle implicat en el sinistre.

Després de ser sotmés a la prova d’alcoholèmia, va donar resultat positiu, per la qual cosa es van instruir diligències per un presumpte delicte d’abandó del lloc de l’accident i conduir sota la influència d’alcohol.

D’altra banda, el ciclista va ser traslladat a l’Hospital Vinalopó amb una important hemorràgia en una cama, encara que no existix risc vital.