Obert el termini per a inscriure’s en el ‘Certamen Nacional de Joves Cantautors’ i ‘Torrellano Talents 2024’

Obert el termini per a inscriure’s en el ‘Certamen Nacional de Joves Cantautors’ i ‘Torrellano Talents 2024’

Dos concursos musicals i escènics l’objectiu dels quals és fomentar les activitats creatives entre els joves il·licitans


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Joventut, ha presentat la convocatòria del ‘XXVI Certamen Nacional de Joves Cantautors’, així com el certamen ‘Torrellano Talents 2024’. “Dos concursos musicals el principal objectiu dels quals és promoure activitats que fomenten la creativitat i l’esforç dels joves il·licitans” ha indicat la regidora de l’àrea, María Bonmatí.

El termini d’inscripció al ‘XXVI Certamen Nacional de Joves Cantautors’ es troba obert i podrà realitzar-se fins al 21 d’octubre a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o de manera presencial en l’OMAC. En l’esdeveniment, que se celebrarà el 14 de desembre en el Gran Teatre, podrà participar qualsevol persona d’entre 14 i 30 anys amb dos cançons originals, de qualsevol estil musical i llengua, que hauran d’interpretar en directe enfront del jurat. Este valorarà sobretot la qualitat artística, la creativitat i l’originalitat.

Els qui desitgen inscriure’s, podran fer-ho fins al 21 d’octubre en cas del ‘Certamen Nacional de Joves Cantautors’, i fins al 23 de setembre en el ‘Torrellano Talents 2024’

El certamen repartirà un total de 3.600 euros entre cinc premis a les millors actuacions musicals. El primer premi estarà dotat de 1.500 euros, el segon de 700, el premi especial del públic serà de 600 euros igual que el de la millor cançó en valencià i 200 euros seran per al millor acompanyament musical.

En el cas de ‘Torrellano Talents 2024’, el termini d’inscripció també es troba obert fins al pròxim 23 de setembre. Podrà sol·licitar la participació qualsevol persona, sense límit d’edat i es pot fer de manera individual, per parelles o en grups d’un màxim de 10 persones. El certamen admet qualsevol modalitat o especialitat relacionada amb el ball, la música, l’humor, la màgia i l’espectacle en general.

Els participants classificats duran a terme la seua actuació enfront del jurat en la final del dia 19 d’octubre a la plaça Sant Crispí de Torrellano. Les millors actuacions rebran premis per un import total de 1.400 euros. Concretament el primer premi s’emportarà 500 euros, el segon 400 euros, el tercer 300 euros i el premi especial del públic serà de 200 euros.