Elx llança el I Concurs de Cooperació al Desenvolupament ‘Estudie per la teua Escola’

Elx llança el I Concurs de Cooperació al Desenvolupament ‘Estudie per la teua Escola’

Es tracta d’una campanya de sensibilització en la qual estudiants usuaris de la biblioteca de la UMH podran conéixer cinc projectes solidaris de cooperació internacional en l’àmbit de l’educació


L’Ajuntament d’Elx ha posat en marxa una nova campanya de sensibilització, ‘Estudie per la teua Escola Tournament’, a través de la Regidoria de Cooperació, que tindrà lloc del 9 al 13 de setembre a la biblioteca de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

La regidora de l’àrea, Celia Lastra, ha explicat que es tracta d’un concurs de cooperació internacional al desenvolupament en la qual estudiants usuaris de la biblioteca de la UMH podran conéixer cinc projectes cooperació internacional en l’àmbit de l’educació inclusiva, equitativa i de qualitat, així com votar pel projecte que els semble més interessant.

Els dos projectes més votats rebran un primer premi de 7.000 euros i un segon premi de 3.000 euros respectivament, amb la finalitat de formar part d’un d’estos projectes solidaris.

El concurs tindrà lloc del 9 al 13 de setembre i els estudiants que participen podran canviar hores d’estudi per vots per al seu projecte favorit

Una de les singularitats del concurs és que cada projecte estarà representat per un superheroi que mostrarà les característiques d’aquest i animarà a triar la seua causa en el torneig.

Els estudiants que desitgen participar hauran d’inscriure’s en la web estudioportuescuela.es i hauran d’avisar en el taulell del concurs abans d’entrar a la biblioteca. En acabar la jornada d’estudi, hauran de tornar al taulell per a comptabilitzar el seu temps d’estudi ja que cada hora completa es canviarà per un vot per al seu projecte favorit. “Una manera de transformar l’educació en una ferramenta útil per a millorar la vida de joves en altres parts del món on no es tenen les mateixes oportunitats educatives”, ha indicat Celia Lastra.