Comença el termini de preinscripció en els tallers socials de centres socials i cívics

Comença el termini de preinscripció en els tallers socials de centres socials i cívics

L’oferta és de 259, 34 més que el curs anterior, repartits entre el nucli urbà i les pedanies


Este dilluns, 2 de setembre, ha començat el termini de preinscripció de la nova edició dels tallers socials del Servei d’Acció Comunitària de la Regidoria d’Acció Social, de cara al curs 2024-2025. En esta ocasió s’oferixen 259 tallers, 34 més que el curs anterior, repartits pels centres socials i cívics del nucli urbà i les pedanies, dels quals 237 seran de duració anual i els 22 restants, trimestral.

El període per a sol·licitar plaça en els tallers de duració anual es prolongarà fins al 20 de setembre i la preinscripció es pot realitzar a través de la web municipal www.elche.es/animacion-sociocultural. També existix la possibilitat de participar en els tallers trimestrals, per als quals s’obriran terminis d’inscripció abans del seu inici i serà per concurrència competitiva. Estos terminis seran el 3 d’octubre per al primer trimestre, el 2 de desembre per al segon i l’1 d’abril per al tercer.

El programa d’estos tallers socials inclou balls individuals i en parella, ioga, zumba, sevillanes, gimnàstica per a majors, manualitats, costura, personalització, boixets, ceràmica, pintura, taitxí, memòria, palma blanca, jardineria, guitarra, cant, dibuix i teatre.

Enguany destaca l’obertura del nou centre municipal dels Arenals del Sol Estrella de les Mars, on es realitzaran tallers de ioga i ball individual. A més, s’ha incorporat a petició ciutadana el taller de club de lectura i d’habilitats personals, que es podrà optar entre diferents modalitats com ara afrontament de l’estrés, intel·ligència emocional o psicologia positiva.

Els tallers s’iniciaran el 14 d’octubre de 2024 i finalitzaran el 20 de juny de 2025

Com en anys anteriors s’establiran punts de suport informatiu presencial amb personal municipal que estaran disponibles del 9 al 20 de setembre de 9.00 a 13.00 hores als centres Plaça Barcelona, Ma Teresa Sempere (antic polivalent de Carrús), La Llotja, Raval, Salvador Allende, la Foia, l’Altet, la Baia, Torrellano i la Marina.

Una vegada finalitzat el termini, hi haurà un sorteig amb les sol·licituds rebudes i a partir del 30 de setembre les llistes d’espera estaran disponibles en els taulers dels centres socials i en la web municipal.

Els tallers començaran el 14 d’octubre de 2024 i finalitzaran el 20 de juny de 2025. Els fullets informatius ja estan disponibles en els centres socials, OMAC i en la web municipal.