Comença la renovació de voreres al barri de Carrús

Comença la renovació de voreres al barri de Carrús

S’està actuant principalment als carrers Despertar Femení, Pare Palau i Vega Baixa amb la finalitat de millorar els desperfectes que patien els carrers, una reivindicació dels seus veïns


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Contractació i Espais Públics, ha posat en marxa el contracte per a la renovació i millores de les voreres en tot el municipi.

Així ho ha explicat el regidor de l’àrea, Claudio Guilabert, “comencem pel barri de Carrús, concretament als carrers Despertar Femení, Pare Palau i Vega Baixa complint així amb una reivindicació històrica dels veïns de la zona que veuran millorades les seues voreres”.

Les obres tenen el principal objectiu de recuperar l’operativitat de les voreres que es trobaven desgastades i en mal estat pel seu ús quotidià, amb superfície picada, foradada o fissurada, un inconvenient per a aquells que residixen en eixos carrers. Actuacions per a la renovació de Carrús que se sumen a les ja anunciades al carrer José García Ferrández i en l’avinguda Ausiàs March.

Guilabert ha anunciat que no serà l’única actuació d’esta mena que es duga a terme al municipi ja que es milloraran les voreres dels carrers Miguel de Unamuno, Alboraia, Portalada i Ànimes. Les millores arribaran també al barri d’Altabix, al Pla-Sector V i a les pedanies.

La renovació de les voreres continuarà als barris d’Altabix, Portalada i Pla-Sector V, així com en pedanies

Concretament, el contracte de voreres destinarà 350.000 euros a l’adequació dels carrers de la ciutat d’Elx i 150.000 euros a la millora de voreres en les pedanies.

“Continuem millorant el nostre espai públic perquè és una prioritat per a nosaltres facilitar la vida a tots els il·licitans i fer que se senten orgullosos de la seua ciutat” ha conclòs Claudio Guilabert.