Comencen les obres de renovació del carrer Sant Josep

Comencen les obres de renovació del carrer Sant Josep

L’actuació, que s’estendrà durant 3 setmanes, contempla la instal·lació d’una plataforma única, la plantació d’arbratge i el canvi de lluminàries


L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Serveis Públics, continua realitzant actuacions de millora de la via pública i esta vegada ho fa amb el barri de Sant Josep.

El regidor de l’àrea, Claudio Guilabert, ha anunciat el començament de les obres al carrer Sant Josep “on estem modernitzant i arreglant la via amb la instal·lació d’una plataforma única, la plantació d’arbratge i el canvi d’il·luminació”. El pressupost per a la renovació del carrer Sant Josep ascendix als 90.000 euros i el termini d’execució serà de 3 setmanes.

“Tenim un compromís amb este barri i per això no serà l’única actuació que durem a terme ací”, ha indicat Guilabert, que ha assegurat que també es reformarà el carrer Major del Pla que unix el passeig de Germanies amb el Pont de Santa Teresa. “En este carrer es farà un canvi d’aglomerat, així com la plantació d’arbratge, un dels requisits que ens han traslladat els veïns de la zona”.

No és l’única millora que es realitzarà Al barri, ja que també es renovarà el carrer Major del Pla que unix el passeig de Germanies amb el Pont de Santa Teresa

El regidor de l’àrea ha lamentat les molèsties que poden ocasionar esta mena d’actuacions als veïns dels carrers, però ha recordat que “sempre es realitzen per un bé major i que en uns mesos tindrem gran part dels carrers de barris i pedanies del nostre municipi totalment renovades”.