Continua la neteja de barrancs davant la previsió de possibles pluges torrencials

Continua la neteja de barrancs davant la previsió de possibles pluges torrencials

La campanya es prolongarà durant tot el mes per a tindre en perfecte estat els mecanismes de drenatge del terme municipal


L’Ajuntament d’Elx continua amb la neteja dels diferents barrancs i zones inundables del municipi davant la previsió de pluges torrencials en les pròximes setmanes. Esta setmana s’estan escometent els treballs de neteja en el camí de les Pedreres, als voltants del barranc de Sant Antoni.

La campanya es prolongarà durant tot el mes per a tindre en perfecte estat els mecanismes de drenatge del terme municipal i poder assegurar la correcta evacuació de les aigües pluvials.

El regidor de Pedanies, Raúl Sempere, ha informat que “les brigades municipals de l’Ajuntament d’Elx procediran a netejar els punts més conflictius en els quals es puga retindre l’aigua durant les pluges”.

Els treballs van començar el mes de juny passat i s’ha procedit a la neteja de zones conflictives com els voltants de les escoles infantils municipals, el vessant del riu Vinalopó a l’altura de Daimés o els camins rurals municipals amb majors problemes com el de l’Hípica.

 

El regidor de Pedanies, Raúl Sempere, ha informat que les brigades municipals continuen amb la neteja dels punts més conflictius en els quals es puga retindre l’aigua

L’Ajuntament ha reclamat tant a la confederació hidrogràfica del Xúquer com a la del Segura la neteja i condicionament dels barrancs més grans del municipi, que es porta demanant des del mes de juny per a evitar obstruccions i possibles riuades.